Find din notesbog med navn i mængden med de andre

04 July 2021 Anders Lundtang Hansen

Det kan være på arbejdspladsen, hvor man har købt mange produkter ind af samme slags, hvor det måske er hos en handelspartner, at man kan få rabat, når man handler hos dem – eller man bare har en eksklusiv aftale med dem om leveringen af ens varer.

Derfor bemærker man hurtigt, at når man skal have sig en ny notesbog fra bunken af nye, så ligner den alle de andre af god grund med sideantal, størrelse og farver.

Og der er jo endnu ikke slid på den, så man kan kende den fra alle de andre, og der skal nok en del slitage til, før man kan bemærke den i mængden – og det ser jo ikke professionelt ud med en slidt notesbog.

Så kan man forsøge at have den på ens skrivebord og i nogle skuffer, men nogle gange glemmer man den, eller den ender blandt andre notesbøger.

Hvordan finder man så frem til den?

Notesbøger med navne på er bare nemmere at finde igen

Man har ikke ligefrem haft tid til at sætte et klistermærke på ens notesbog, og det ser nok heller ikke professionelt ud, og det kan falde af.

Man kan skrive ens navn på første side af notesbogen, men så skal man stadig bladre dem alle igennem for at finde ens egen.

Så kan man jo få den slags notesbøger, hvor der er gjort plads til, at man kan skrive sit navn, men her er der også en chance for, at navnet bliver tværet ud.

Hvis man således skal virke rigtig professionel, når man skal arbejde eller ud til kunder, så bør man have en notesbog, hvor ens navn permanent anført.

Og hvor finder man så lige den slags, spørger du om?

Det kan du da få lavet hos https://workstyle.dk/notesbog-med-navn-en-personlig-gave-der-skaber-glaede/

Så har du aldrig problemet igen med at finde din notesbog.

More articles