Giv den bedste gulvafhøvling til en anden – under samme tag!

08 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er en smart måde lige at slå to fluer med ét enkelt smæk, hvis man er lidt kreativ.

For derhjemme har du bemærket, at gulvet af træ er virkelig forsømt og trænger til at blive gjort noget ved, men din husbond ved ikke rigtigt, hvordan man gør det og har heller ikke værktøjet til det.

Eller: han påstår, han nok skal tage sig af det, men det bliver bare mere og mere forsømt, så det ser ud derefter.

Du mangler et incitament til at finde en anledning at aktivere projektet med, for du ved også godt, at desto længere tid der gør med, at der ikke bliver gjort noget ved det, desto større er chancen for, at det bliver udskudt i endnu længere tid.

Du ved også godt, at det ikke bliver gjort ordentligt på egen hånd af din bedre halvdel, så du vil forsøge at få professionelle til det på en smart måde.

Gaven med gulvafhøvlingen bliver starten på det flotte gulv!

Derfor vælger du simpelthen at give den bedste gulvafhøvling til din bedre halvdel, som der skal udføres på gulvet derhjemme.

Der er faktisk allerede aftalt en dato og tid for, hvornår fagfolkene kommer.

Selvom manden er lidt irriteret over, at han ikke selv fik lov at bestemme, så er han inderst inde glad for, at der nu bliver startet på projektet til at få gulvet til at se pænt ud igen.

For efter gulvafhøvlingen kommer jo gulvafslibningen, og det er heller ikke noget, som din mand kan finde ud af at gøre, så der skal håndværkere også tage over.

Det samme gælder med efterbehandlingen, men heldigvis kan han selv under eget tag sørge for at holde gulvet rent og pænt, så han får lidt selvbestemmelse over ens eget gulv.

Før man så har set sig om, så er det ellers forsømte gulv begyndt at ligne noget, der lige er blevet lagt!

More articles