Gør godt med plads på et fadølsanlæg
Du kender det formentlig godt med, at man har en arbejdsstation, hvor man så lige pludselig ikke kan finde de ting, som man leder efter.
De fleste vil så tro, at vi skal snakke om, at der er alt for mange ting på ens kontorplads, som der ligger hulter til bulter, men der er jo nogle mennesker, der har orden i deres kaos.
De kan slet ikke lide, hvis der er nogle, der kommer – med gode intentioner – og lægger tingene i system, for det er et system, der kan fungere for den, der udfører det, men det betyder ikke, at den person der skal bruge tingene, kan finde ud af det.
Men selvfølgelig er der jo mange mennesker, der kan lide, at der er orden og styr på sagerne, så man altid ved, hvor man kan finde det, man leder efter, hvor mange enheder af noget man har, og hvor gammelt det er.
Der skal helst ikke være så meget andet end fadølsanlægget selv
Det er jo helt fint, hvordan man vælger at have det, når det er noget til en selv, som man skal bruge og arbejde med.
Men hvis vi nu siger, at det drejer sig om et fadølsanlæg, som man har købt via Torstein Drikkevareservice, så har man tit at gøre med, at man skal bruge det til at servere fadøl for andre.
Selvom det ikke er et, man måske skal bruge i kommercielle sammenhænge, så kan det bare være hjemme hos en selv, at man serverer fadøl for andre, og de skal være gode og hygiejniske hver gang.
Derfor sørger man for foruden at holde ens anlæg rent og pænt, at man ikke fylder det med alle mulige mærkelige sager.
Selvom man kan komme til anlægget, så kan man risikere, at ens øl bliver inficeret af det ene eller andet, fordi man har så mange sager ved ens fadølsanlæg.
Det bør man ikke have.