Få den bedste gulvafhøvling eller gulvafslibning hos professionelt gulvfirma

04 March 2023 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at udskifte dit slidte og misfarvede træbelagte gulv til et mere rengøringsvenligt og slidstærkt et af slagsen? Så bør du træde et skridt tilbage og overveje om det nu også er en god idé.

Træværk er den mest optimale form for gulvbelægning i private boliger af flere grunde. Først og fremmest er træ et levende og organisk materialer hvilket betyder at du med træ på gulvet opnår en varm, hjemlig og hyggelig atmosfære i stuer og værelser.

Et trægulv føles nærmest blødt og varmt under fødderne, og du kan således gå rundt i din bolig på bare tæer eller strømpesokker, hvilket de fleste bolig ejere foretrækker når de er hjemme. Og så giver trægulve bare en bedre akustik i boligen end gulve belagt med eksempelvis beton, cement eller epoxy.

Hvad stiller jeg op med det slidte trægulv?

Det er dog klart at en del af charmen ved det lækre træværk forsvinder når det bliver så slidt at det begynder at kunne ses – og mærkes.

Et trægulv, som slides hver eneste dag, vil nemlig ikke blot blive grimt og misfarvet. Det vil også få en øget tendens til at danne splinter i den indtørrede overflade. Disse kan flå strømper til trævler og bore sig ind i de bare fødder.

Så er det at man går hen og bliver irriteret på det gamle gulv og får lyst til at skrotte det til fordel for et nyt. Men det er der faktisk ingen grund til. Dit trægulv kan sandsynligvis sagtens blive pænt at se på og behageligt at betræde på ny. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette gulvbehandling. Og her bør du få fat i en dygtig gulvmand.

Hvordan kan en gulvmand hjælpe mig?

Hos en gulvmand vil du kunne få hjælp til en gulvafslibning og efterbehandling så dit gulv kommer til at stå som nyt igen. Læs mere på https://hushaveideer.dk/undgaa-de-typiske-fejl-naar-du-sliber-gulvet-selv/.

More articles