Få hjælp til alkoholisme eller medicinafhængighed på et misbrugscenter

Alle mennesker kan risikere at ryge ud i et misbrug. Nogle mennesker er ganske rigtigt i højere grad disponeret for afhængighed end andre, men generelt gælder det, at alle kan komme ud i så ulykkelige omstændigheder, at et misbrug får bedre vækst betingelser end ellers. Misbrug og afhængighed kender ikke til social status økonomisk formåen eller uddannelses niveau. Og selve objektet eller substansen for misbruget er også temmelig arbitrær, og afhænger mest af alt af, hvad der er ved hånden.

En person, som har lidt af smertefuld diskusprolaps, gigt eller lignende medicin krævende sygdom er i farezonen for at udvikle en afhængighed – og et der af følgende misbrug – af receptpligtig medicin. Især de såkaldte opioider er i disse dage i vælten, men også andre former for smertestillende midler samt angst dæmpende og søvn inducerende medicin har afhængigheds skabende egenskaber.

Og så er der selvfølgelig alkohol – vores allesammens yndlings rusmiddel, som hører hjemme ved enhver festlig sammenkomst, hvilket gør det muligt for afhængigheden og misbruget at komme snigende som en tyv i natten – og som man ofte ikke opdager, førend det er for sent.

Kom ud af misbruget med professionel hjælp og støtte

Er du ramt af et misbrug – enten som alkoholiker, pillemisbruger eller måske pårørende til en misbrugsramt – er der til alt held hjælp at hente på et af de mange misbrugscentre i Danmark. På et Behandlingscenter Stein – et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling og behandling af pillemisbrug – kan du (og også din nærmeste familie) få den pleje og omsorg, som er nødvendig for at kunne komme på fode efter en afvænning.

Samtidig vil den misbrugsramte modtage kvalificeret og kompetent terapeutisk behandling med afsæt i Minnesota kuren, en veldokumenteret og evidensbaseret behandlingsform med gode og holdbare resultater.

Du kan læse mere om dette misbrugscenter på behandlingscenter-stien.dk