Gode brugte biler til salg i Roskilde

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal der ny bil i familiens garage? Så kan det godt betale sig at kigge efter en brugt én af slagsen. På den måde kan du spare mange penge. Og hvis du ser dig godt for kan du sagtens finde en god brugt bil til en brøkdel af dennes nypris.

Hvordan finder jeg den bedste brugte bil?

Når du står for at skulle udvide den hjemlige vognpark med en brugt bil af nyere dato er det altid en god idé at benytte en autoriseret brugtvogns forhandler. Hvis du vælger at købe en brugt bil direkte fra sælger løber du en stor risiko for at ende med et sminket lig, det vil sige en bil med mange umiddelbart usynlige skader og skavanker.

På den måde risikerer du at bilen står af allerede efter få ugers kørsel. Og den risiko løber du ikke hvis du i stedet vælger at købe din bil hos en anerkendt forhandler med et solidt renommé.

image

Hvor kan jeg købe brugte biler i Roskilde?

Hvis du er bosat i Roskilde eller nærmeste omegn hedder din lokale brugtvogns forhandler Bilgruppen.

Bilgruppen er autoriseret brugtvogns forhandler i Roskilde og kendt vidt og bredt for at forhandle de bedste brugte biler i fin og køreklar stand til aldeles rimelige priser. De dygtige medarbejdere hos Bilgruppen i Roskilde kender alt til samtlige biler til salg i bilhuset og vil hurtigt kunne finde den helt rigtige bil til dig og din familie.

Du får rigtig meget bil for pengene når du køber brugt bil hos Bilgruppen. Og du kan være sikker på at din nye brugte bil, selv om den måske har nogle år på bagen, har masser af kilometer tilbage i tælleren.

Bilgruppen hat til huse centralt i Roskilde, nærmere betegnet på Bytoften. Du kan altid svinge forbi forhandleren og se de mange brugte biler til salg, eller du kan tjekke salgslisten på Bilgruppen.dk

Flere Nyheder