Gør dit arbejde smartere med digitale aftalesedler

26 November 2021 Silje Hansen

editorial

Som håndværker kommer du til at udføre mange forskellige arbejdsopgaver. Det kan som kunde måske være svært at huske, hvordan det så ud inden det blev lavet, eller hvad der præcist er blevet aftalt. Det kan være svært at gå tilbage i tiden eller finde skriftlige aftaler frem som er blevet skrevet i hånden. Her kan du vælge at gøre det lettere og smartere for dig med en digital app som er udviklet til at dokumentere dit arbejde. 

Her kan du med fordel se nærmere på en digital app som hedder HandsOn Simply. Det vil gøre det smartere og lettere for dig som håndværker at have et komplet overblik over dine opgaver samt til at kunne dokumentere for det udførte arbejde. Det kommer vi blandt andet nærmere ind på i denne artikel.

image

Derfor skal du vælge HandsOn Simply

Der er flere gode grunde til at du som håndværker skal vælge HandsOn Simply. For det første, kan du altid dokumentere dit arbejde. Det kan du gøre ved at tage billeder af før, under og efter arbejdet er udført som du gemmer under den enkelte opgave. Det kan du enten sende til kunden efter arbejdet er udført, eller hvis der skulle være tvivl om arbejdet efterfølgende. Herudover kan du i app’en lave dagsrapporter. Dermed kan du kort skrive om, hvad der er blevet udført på dagen, og hvad du ellers er stødt på i forbindelse med arbejdet.

I app’en har du mulighed for at oprette de projekter du vil. Dermed kan du altid let finde rundt i de forskellige igangværende eller afsluttede projekter med alle de filer, noter og billeder som du skal bruge. 

Bliv klogere på hvad HandsOn Simply kan gøre for din virksomhed

Hvis du er interesseret i at skabe et bedre overblik og altid have dokumentationen på plads overfor dine kunder, så bør du vælge handsonsimply.dk der kan lave aftalesedler.

More articles