Hvad er aldersgrænsen for deltagelse ved Office 365 kurser?

14 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Mange af os bliver imponeret over, hvordan unge mennesker sådan kan gribe til at have styr på hardware og software med en computer, være på nettet, spille videospil og meget andet.

Meget mod ens vilje er man nogle gange nødt til at konsultere de unge mennesker i ens hjem, fordi man har problemer med computeren, og man begynder at mistænke, at det da ikke er ens egne børn, der bor hjemme, for siden man ikke har den slags evner selv, så må de jo have fået dem et andet sted fra!

Men unge personer er bare bedre til at lære nyt, da de er mere modtagelige, og de er heller ikke så bekymrede for at begå fejl, da de ikke altid kan se konsekvenserne af dem, så de prøver sig bare frem, hvor vi andre kan holde lidt igen.

office 365 kurser

Man tænker, at man burde tage på sådan et kursus i https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365 , da det jo er noget elementært, som mange bruger på deres computere – men måske var det bedre at sende ungerne på det kursus?

Ikke alle kan således deltage i et Office 365 kursus

Man tænker jo lidt strategisk med den slags, for hvis man kan sende børnene afsted til den slags, så kan man bruge tiden mere praktisk, og når man så skal have hjælp til Office 365, så kan man jo bare tilkalde ens personlige IT-hjælp.

Men det er jo ikke et kursus for børn, og man ved selv, hvor svært det er for ens børn at koncentrere sig, og de melder også det samme ud, når de er i skole.

De har bedre ved at lære den slags ved at prøve sig frem, når de har lyst, end at de skal mere i “skole”.

Derfor kunne det måske være en bedre idé, at du tog på det kursus og lærte det selv.

More articles