Idéer til, hvad du kan forære din mand

26 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Mangler du inspiration til, hvad du kan forære din mand i gave? Det er altid lidt af en udfordring, når det kommer til at finde på en gave. Man vil gerne forære en gave, der er brugbar og som ikke bare bliver placeret inde i skabet, uden det bliver brugt. Derfor har vi hjulpet dig med nogle idéer til, hvad du kan forære din mand i gave. Så læs med i dette indlæg og lad dig inspirere.

 

 

1. Gave til fiskeren

Hvis du har en mand, der elsker at fiske, så er det oplagt du finder noget, han kan bruge på den næste fisketur. Det kan være et par nye waders, så han kan komme længere ud og stå i vandet og fiske, uden at han bliver gennemblødt. Det kan også være en ny fiskestang, hvis hans gamle er ved at blive gammel og rusten. Der er en masse muligheder, så du kan finde netop det, han står og mangler.

 

2. Gave til jægeren

Har du derimod en mand, der hver oktober begiver sig afsted på jagt med sine venner, så kan du forære ham noget nyt jagtudstyr. Her kan du f.eks. give din mand en ny kikkert, så han bedre kan observere dyrelivet ude i skoven, når han er afsted. Det kan også være et vildtkamera, som I kan få hængt op ude i sommerhuset. Hvis i bor op til en skov, så kan vildtkameraet opfange det uberørte dyreliv i skoven. Din mand kan se billederne, som vildtkameraet tager, via en app. Du kan finde diverse jagtbutikker, hvor du kan købe vildtkameraer eller andet jagtudstyr, som du kan forære din mand i gave. 

 

3. Gave til havemanden

Hvis din mand har en stor passion for jeres have, så er det nærmest oplagt at forære ham noget udstyr, der kan gøre haven endnu flottere. Det kan være en ny hækklipper, så i kan få klippet hækken op til sommerperioden, eller en ny græsslåmaskine, hvis den anden er ved at være kaput. Det kan også være udstyr, som han kan bruge, når han skal luge ukrudtet i haven. Det er i hvert fald sikkert, at din gave falder i god jord og din mand kan komme i gang med at få gjort haven klar til hyggelige stunder. 

 

 

 

Flere Nyheder