Lad din lokale gulvmand forestå gulvafslibning i Faxe

05 januar 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen renoveres – og har du i den forbindelse overvejet at få lagt nye gulve? Så bør du træde et skridt tilbage og overveje om ikke det bedre kunne svare sig at lade de gamle trægulve sætte flot i stand.

Hvorfor bevare de gamle slidte trægulve?

Der er flere gode grunde til ikke at skifte dine gamle trægulve ud. Først og fremmest vil det være rigtig synd – især hvis der er tale om originale trægulve. Et originalt trægulv, som blev etableret samtidig med at din bolig blev opført, vil typisk passe helt perfekt til huset eller lejligheden.

Samtidig vil det være enormt dyrt at få lagt et trægulv i tilsvarende kvalitet. Al den stund gulvet er intakt, og træværket gennemgående sundt, vil gulvet med sikkerhed kunne blive rigtig kønt igen. Det er blot et spørgsmål om at give det den rette behandling. Og en sådan kan du bestille hos en dygtig gulvmand.

image

Hvordan kan en gulvmand hjælpe mig?

En dygtig og erfaren gulvmand kan hjælpe dig med at finde den rigtige behandlingsform. Hvis trægulvet udelukkende har overfladiske skader, for eksempel pletter fra spildte væsker, grålige slidspor fra nedtrådt snavs, eller gullige plamager fra solfalming, vil en gulvafslibning være fuldt tilstrækkelig når det handler om at få gulvet til at skinne.

En gulvafslibning efterlader træværkets overflade smuk og ensartet, og flere toner lysere end før. Med en grundig efterbehandling vil overfladen blive lækker og slidstærk. Og så er en gulvafslibning meget billigere end en udskiftning af gulvet.

Få et tilbud på gulvservice i Faxe

Uanset om dit gamle trægulv trænger til en gulvafhøvling eller en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kan Harpixgulv hjælpe dig. De dygtige gulvmænd fra Harpixgulv er eksperter i trægulve og garanterer et smukt resultat. Klik ind på Harpixgulv.dk og få et skarpt tilbud på behandling af dit trægulv.

Flere Nyheder