Lad ikke den robotplæneklipper stikke af fra dig ved installation!

16 February 2021
Anders Lundtang Hansen

Du havde nok tænkt, at det var helt forrykt, hvis du for tyve år siden havde fået at vide, at du nu om dage ville bruge en robot til at slå din græsplæne.

Det lyder enten som noget, der hører fremtiden til, eller som noget, kun de rigeste har råd til, men for tiden har helt almindelige mennesker med en jævn indkomst råd og mulighed for at erhverve sig en robotplæneklipper.

Den er meget undseelig, og man kan undre sige over, hvordan den skulle kunne erstatte ens græsslåmaskine.

Men man er også blevet for gammel eller doven til at bruge så meget tid hvert år på at slå græs, men haven skal stadig se pæn ud, så nu har du overgivet dig til at få dig en robotplæneklipper, selvom du stadig er lidt loren ved, at den skulle kunne gøre det lige så godt som dig.

Den ligner også lidt en robotstøvsuger, selvom disse to ting ikke skal forveksles.

Hold styr på den robotplæneklipper, mens du installerer den

Du forstår godt, at en robotstøvsuger ikke er større, da den skal gøre rent indenfor under forholdsvis små vilkår, men den her robotplæneklipper skal alligevel dække et større areal.

Så nu er du i færd med installering af robotplæneklipper, der gerne skal overtage det kedelige arbejde med at slå græs derhjemme.

Men der er også meget at holde styr på, mens du er ved at sætte den op, så den bliver måske tændt og kører sin vej!

Det skal du holde øje med, at det ikke sker, specielt hvis du endnu ikke har afgrænset for den, i hvilke områder den skal køre rundt og slå græs i.

Det er bedst at vente med den praktiske installation, til man har læst og sat sig ind i, hvordan det skal gøres.

Eventuelt kan man få hjælp fra en anden person til det, så man trods alt er to om at gøre det, der kan holde øje med det hele.

Flere Nyheder