Lav dit badeværelse om til et hjemmespa

24 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er mange mennesker, der hverken har råd eller tid til at tage på spaophold. Det betyder dog ikke, at mange gerne vil. Det er vigtigt at huske at pleje sig selv engang imellem og vi har derfor lavet en lille guide til, hvordan du kan lave dit badeværelse om et til hjemmespa, når du har brug for lidt ekstra selvforkælelse.

 

image

 

Musik

Det kan lyde så simpelt og det er det måske også. Men vores første råd er, at du tænder for din yndlings beroligende musik. Det skaber en dejlig og afslappende stemning og så kan du få dine tanker lidt væk fra hverdagens stress og jag. Du kan også finde en playliste med meditationsmusik og pointen er bare, at du sætter noget musik på, der får dig til at slappe af.

Belysning

Det er måske indlysende, men du bør dæmpe belysningen på badeværelset. Det behøver selvfølgelig ikke at være kulsort, så du ikke kan se noget, men bare mindre belysning end du plejer at have. Hvis du ikke har nogle lamper, der kan skrue op og ned for lysniveauet, kan du vælge at tænde nogle stearinlys. Det skaber samtidig også en hyggelig stemning, som en lampe ikke kan.

Badekar

Når du har fået styr på musik og belysning, når vi til det vigtigste punkt, nemlig badekarret. Du skal fylde badekarret med dejlig, varmt vand og du kan vælge at hælde din yndlingssæbe i, så du kommer til at dufte fantastisk.

Der er ikke noget værre, end hvis badekarret har huller og revner i emaljen, da det kan føles ubehageligt at røre ved. Du bør derfor få malet dit badekar, så det kan få en ny emalje og derved er klar til mange flere spaoplevelser.

Efter badet

Når du er færdig i badet, kan du fortsætte spaoplevelsen ved at påføre din favorit lotion over hele kroppen og afslutningsvis kan du lægge neglelak på både hænder og fødder. Der er intet som en hjemmespa, hvor alt er muligt.

More articles