Skru ned for varmeregningen – ikke for varmen – med en luft til vand varmepumpe

05 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din bolig være grønnere – og vil du gerne spare penge? Så bør du overveje at investere i en varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte til en varmepumpe?

Den primære grund til at skrotte fyret til fordel for en moderne luft til vand varmepumpe er den økonomiske. Du kan faktisk spare over halvdelen af dine årlige udgifter i forbindelse med opvarmning af din bolig hvis du erstatter dit udtjente olie, gas eller pillefyr med en luft til vand varmepumpe.

Dette skyldes at en varmepumpe er langt mere energi effektiv end et slidt fyr. Samtidig har du ikke de samme udgifter til reparation, vedligeholdelse og rensning af din varmepumpe. Og så skal din varmepumpe ikke have fyldt brændstof på i tide og utide.

Hvor kan jeg få hjælp til valg af luft til vand varmepumpe?

Hvis du ønsker det optimale udbytte af dit skift fra fyr til varmepumpe er det vigtigt at du vælger den helt rette af slagsen. En luft til vand varmepumpe skal matche dit fyr når det handler om kapacitet, således at du er garanteret opvarmning af såvel brugsvand som cirkulations vand i din bolig på samme niveau som forud for udskiftningen.

Det kan dog godt være vanskeligt at vide præcis hvilken model man skal vælge. Og derfor kan du med stor fordel søge professionel hjælp hos et specialiseret VVS firma. Er du bosiddende i det københavnske kan du med fordel konsultere Amalo.

Amalo er et VVS firma med stor ekspertise inden for alt hvad der handler om luft til vand varmepumper. Hos Amalo kan du få kompetent og uvildig rådgivning angående valg af luft til vand varmepumpe. Amalo hjælper dig med at finde netop den luft til vand varmepumpe som passer til din bolig, og forestår gerne montering, installation og servicering af din nye varmepumpe.

Du kan læse mere, og kontakte Amalo direkte via hjemmesiden https://www.amalo.dk/.

More articles