Superlækker mad ud af huset i top kvalitet

04 maj 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal du have mad ud af huset til din fest? Så bør du overveje Kokken & Jomfruen.

Hvorfor bestille catering hos Kokken & Jomfruen?

Der er op til flere gode grunde til at vælge det hæderkronede danske catering firma som leverandør af maden til din store fest.

Først og fremmest er Kokken & Jomfruen et af de ældste, største og mest populære catering firmaer i Danmark. Gennem mange årtier har Kokken & Jomfruen forestået fremstilling og levering af mad til såvel firma fester som til private sammenkomster, og kan præsentere en bred portefølje af glade og tilfredse kunder landet over.

Kokken & Jomfruen står for kvalitet til fornuftige priser, og kan tilbyde et stor udvalg af mange forskellige retter som ikke behøver at stå dig i hvad der svarer til spidsen af en jetjager. Det betyder at du ikke bliver ruineret når du bestiller mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen. Tvært imod er det temmelig tvivlsom om du vil kunne lave maden billigere – eller bedre – selv.

image

Samtidig vil du med mad fra Kokken & Jomfruen kunne spare både tid og besvær. Når du lader Kokken & Jomfruen forestå kokkereringen kan du selv læne dig tilbage og nyde festen. Du slipper for at skulle svede over dit varme komfur i flere dage inden festen. Og du vil kunne nyde den sociale sammenkomst i fulde drag, i tryg forvisning om at alle retter står klar til servering.

Hvad kan Kokken & Jomfruen tilbyde som mad ud af huset?

Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i et bredt udvalg af forskellige spændende muligheder for mad ud af huset. Du kan for eksempel bestille maden til julemiddagen eller påskefrokosten hos Kokken & Jomfruen, lige som det danske catering firma sagtens kan levere alle retter til studentergildets buffet.

Du kan læse meget mere om Kokken & Jomfruen, og kontakte catering firmaet direkte for et tilbud på mad ud af huset til din næste private fest, via hjemmesiden kokken-jomfruen.dk.

Flere Nyheder